Aktuális eredmények

 LABDARÚGÁS

Megyei II. osztályú bajnoki mérkőzés

FERTŐD - SZANY 0:3 (0:1)

Fertőd, 2018. augusztus 12. 18 óra

Játékvezető: Lukácsi Csaba

Szany Bertha Valentin, Teke Patrik, Szabó Bence, Töreki Tamás, Varga Ádám, Hegedüs Ádám, Herczeg Zsolt, ,Mészáros Attila (Kalmár Dániel), Tukora Szabolcs ( Tukora Martin), Molnár András (Szabó Bálint, Kiss Attila (Szalai Artúr)

Edző: Dombi László

Gólszerző: Tukora Szabolcs

                Kiss Attila

                Mészáros Attila

Az első félidő közepén szerezte meg a Szany a vezetést, majd kihagyott egy ordító gólhelyzetet, de ez a félidő még kiegyenlítettebb játékot hozott. A második félidőben az újabb szanyi gól után már nem volt kérdéses a győzelem. A következő időszakban újabb helyzetek maradtak ki, aztán jött a harmadik szanyi találat. Főként a második félidei játék alapján a Szany nagyobb arányban is győzhetett volna, de a gólhelyzetek kimaradtak, vagy a fertődi kapus védett bravúrosan.

  

FERTŐD U-19 - SZANY U-19 1:6 (0:2)

Fertőd, 2018. augusztus 12. (vasárnap) 16 óra

Játékvezető: Horváth József

Szany Fekete Alex, Kovács Zsolt, Töreki Gábor, Szabó Roland, Bögöly Bence, Horváth Márkó,   Kocsis Olivér (Kovács Balázs),  Kiss Barnabás (Greznár Krisztián), Varga Bálint, Kemény Bálint (Szijártó Bálint), Tuza Dániel (Hegedüs Áron),

Edző: Gáncs Zoltán

Gólszerző:  Tuza Dániel 4

                 Varga Bálint 2

Nem volt kérdéses a Szany nagyarányú győzelme, amely a kihagyott helyzetek alapján nagyobb különbségű is lehetett volna. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

NŐI KÉZILABDA

Megyei I. osztály

 

 

 TEKE

NB II